Veronika Ondo-Cholewová Šport

HK Dukla Ingema Michalovce ďakuje fanúšikom: Prehra v takomto prostredí nebolí

Na veľké derby Košíc a Michaloviec budú ešte dlho spomínať všetci fanúšikovia. Tréner HK Dukla Ingema Michalovce Michal Chudý vyzdvihol hokejové publikum.

Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali bezprostredne po utorkovom (1.10.2019) večernom zápase, Michalovčania neuspeli v zápase s Košicami. Na stretnutí 8. kola Tipsport ligy vo východniarskom derby skončili so stavom 3:0 pre HC Košice. Pre fanúšikov to bol však veľký zážitok.

Skvelá atmosféra

Na veľké derby Michaloviec s Košicami prišiel v utorok aj autobusový výjazd. Klub HK Dukla Ingema Michalovce vykúpil totiž niektoré sektory určené pre hosťujúcich fanúšikov a na túto akciu zabezpečil aj dopravu autobusmi.

Ako zverejnil michalovský hokejový klub, podarilo sa im zaplniť tri autobusy fanúšikov. K nadpriemernému zaplneniu Steel arény výrazne prispela aj početná skupina michalovských priaznivcov. Naši fanúšikovia vytvorili skvelú atmosféru a najmä domáce prostredie pre HK Dukla Ingema Michalovce.

Poďakovanie fanúšikom

Miroslav Chudý, tréner HK Dukla Ingema Michalovce, si priazeň fanúšikov veľmi váži: „Napriek prehre sme neodohrali zlé stretnutie. Košice sme chceli zdolať, no v takom prípade musí veľa vecí zapadnúť do seba. Prvá tretina bola z našej strany najlepšia, vytvorili sme si šance, no nebolo nám súdené streliť gól,“ uviedol M. Chudý.

Ďalej pokračoval, že v druhej tretine inkasovali gól, začali strácať pôdu pod nohami. „Postupne sme znovu vyrovnali hru, no nedali sme góly. Haščákov gól na 2:0 bol dôležitý, po ňom sme už viac otvárali hru. Košičania zvíťazili zaslúžene,“ zhodnotil.

Ďakujem fanúšikom, ktorí prišli a vytvorili fantastické prostredie. Verím, že časť potlesku patrila aj nášmu mužstvu. Aj tá prehra v takomto prostredí nebolí.

Pozrite si aj fotogalériu z hokejového zápasu Michaloviec s Košicami.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

V OBRAZOCH: HC Košice - HK DUKLA Ingema Michalovce
31
Galéria
Zdroj: Adam Stečák

Na hl. snímke tréner HK Dukla Ingema Michalovce Miroslav Chudý

Zdroj: Dnes24/Tasr
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM