Veronika Ondo-Cholewová Správy

VIDEO: Otužilci odhodili zábrany a kúpali sa pri parku

Otužilci nabrali odvahu, aby opäť po roku vstúpili do ľadovej rieky. Vo svojej plnej sile otvorili ďalšiu sezónu.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Otužilci odhodili zábrany a kúpali sa pri parku
Zdroj: TASR

Tradičné a veľmi obľúbené podujatie nemohlo chýbať v novom roku 2020 počas 6. januára ani v metropole Zemplína. Akcia pod názvom Živá biela trojkráľová voda sa tešila veľkej obľube aj v Michalovciach.

Aj Šíravské bobry

Z kapacitných dôvodov bola akcia s pohostením iba pre členov OKES Yeti, Šíravských bobrov a Návraty. Možnosť plávania a účasti na akcii bez posedenia a pohostenia bola však otvorená každému otužilcovi.

13. ročník spomínaného podujatia bol na Troch kráľov v michalovskom Parku Kerta. Na akcii sa stretlo veľa priaznivcov a obdivovateľov, ktorí otužilcov povzbudzovali, ale aj obdivovali ich odvahu.

Obdivovatelia na brehu

Skvelá atmosféra, kopa ľudí (nielen otužilcov), dobrá hudba, smiech a veľa pozitívnej nálady, ktorá vytvorila mnohým pekný deň. „Som tu prvýkrát, ale som len divák, možno raz budem aj ja otužilec,“ povedal s úsmevom Martin, ktorý pre našu redakciu Michalovce 24 dodal, že ho spomínané podujatie vždy lákalo.

Na mieste sme mohli vidieť rôzne vekové kategórie od najmladších po najstarších i rodiny s deťmi. „Viem, že otužovanie je zdravé, praktizujem ho len v kúpeľni. Obdivujem michalovských otužilcov, že toto dokážu aj pred tak veľkým publikom,“ zložila im poklonu Michalovčanka Jana.

Pozrite si nižšie video s otužilcami v Michalovciach

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: YouTube.com

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM