Filip Chudý Správy

Nové obchodné centrum v Považskej: Poznáme dátum otvorenia a ZOZNAM predajní

V našom meste vyrástlo nové obchodné centrum, ktoré čoskoro otvoria. Kedy to bude a čo v ňom nájdeme?

Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Považská Bystrica ako príslušný stavebný úrad v apríli 2018 vydalo povolenie na odstránenie stavby medzi OC Tesco a Domanižankou, ktorej súčasťou boli aj tenisové kurty. A neskôr rovnaká inštitúcia povolila stavebníkovi spoločnosti PB retail, s.r.o. stavbu Obchodné centrum Považská Bystrica. Informovala o tom hovorkyňa nášho mesta Iveta Pagáč Kováčiková.

Podľa jej slov je navrhovaná stavba umiestnená v lokalite so zmiešaným územím obchodu a nevýrobných služieb. „Z hľadiska urbanistického je objekt obchodného centra situovaný v pokračujúcej línii OC Family Center a OC Tesco. Vjazd do areálu je riešený z existujúcich spevnených plôch pred OC Tesco a Family Center, s možnosťou parkovania pred obchodným centrom,“ doplnila hovorkyňa. Stavba Obchodné centrum Považská Bystrica je aktuálne pred dokončením.

„Slávnostné otvorenie obchodného centra sa uskutoční v piatok 14. decembra o 13:00 aj s programom. Niektoré prevádzky sa však zrejme otvoria už v piatok 7. decembra, je to však na ich rozhodnutí,“ informovala nás spoločnosť PB retail.

Ako ďalej prezradila, v obchodnom centre bude celkovo deväť prevádzok. Tento mesiac sa ich otvorí šesť a zvyšné tri potom v januári 2019. V decembri sa otvoria drogéria Teta, diskontná predajňa Pepco, elektro Okay, kuchynské a domáce potreby Banquet, predajňa Tedi a športovú predajňu Sportisimo. Už v piatok 7. decembra by sa mali otvoriť Okay a Sportisimo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Obchodné centrum Považská Bystrica pred otvorením: Takto to tam vyzerá
10
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM