Filip Chudý Správy Krimi

TOTO musíte vidieť: Aha, čo vyvádza žena na snehuliakovi pred radnicou! VIDEO

Obľúbenou súčasťou považskobystrickej vianočnej výzdoby je aj snehuliak pred radnicou, ten je však poškodený. Pozrite VIDEO mestskej polície....

Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste išli v minulých dňoch popri našom mestskom úrade, mohli ste si všimnúť, že veľký snehuliak pred ňou, ktorý je súčasťou vianočnej výzdoby mesta, je poškodený. Konkrétne je ohnutý na svoju pravú stranu. Mestskej polícii v Považskej Bystrici sa pomocou kamerového systému podarilo odhaliť, čo sa s ním stalo. „K poškodeniu snehuliaka došlo tak, že jedna pani, ktorú sme zachytili na kamerovom systéme, zrejme pod vplyvom alkoholu, vyliezla na tohto pekného snehuliaka 26. decembra o 3:10,“ informoval policajný náčelník Juraj Lieskovský.

„Je to pre mňa nepochopiteľné. Takúto primitívnu hlúposť som snáď ešte ani nevidel a daná osoba by sa mala nad sebou zamyslieť. Veď občania Považskej Bystrice si môžu urobiť úsudok sami. Navyše tam je aj umiestená tabuľa, že sa tej výzdoby nemajú ľudia dotýkať, keďže je to elektrické zariadenie. Čiže ešte aj ohrozovala svoje zdravie,“ povedal náčelník mestskej polície.

Ako ďalej uviedol, danú osobu majú na kamerovom systéme mesta zaznamenanú a aktuálne prebieha proces jej stotožnenia. „Bude však pre ňu lepšie, keď sa po medializácii prípadu radšej sama dostaví na mestskú políciu a vyrieši si veci uhradením škôd, ktoré spôsobila svojím nerozvážnym konaním,“ doplnil Lieskovský.

Mestská polícia v Považskej Bystrici nám poskytla časť kamerového záznamu k tomuto prípadu, konkrétne tú, na ktorej daná osoba lezie na snehuliaka. Pričom na zázname je aj vidieť, ako si túto osobu natáča niekto ďalší na telefón. Vo fotogalérii je tiež zachytené, ako aktuálne vyzerá poškodený snehuliak.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Poškodený svetelný snehuliak v centre Považskej: Takto sa naň liezlo...
11
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Pov. Bystrica

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM